Citrulline

Citrulline is een belangrijke stof als we het hebben over prestaties. Naast het bevorderen van golfprestaties zorgt het ook nog voor een betere gezondheid van hart en bloedvaten. Van de suppletie van citrulline is vastgesteld dat het de vermoeiheid vermindert en het uithoudingsvermogen vergroot.

Een Taiwanese studie heeft aangetoond dat citrulline de prestaties verbetert bij langdurige sportwedstrijden. Hierbij namen de perceptueel-motorische prestaties (balvaardigheid, oog-handcoördinatie) toe door suppletie van citrulline. Bij de niet-gebruikers namen deze vaardigheden snel af door algehele vermoeidheid. De citrulline zorgde er voor dat er een hoger niveau nauwkeurigheid en consistentie werd waargenomen, in combinatie met een significant lagere hartslag en een lager niveau van gevoel van inspanning. Alleen maar voordelen voor op de golfbaan.

Hoe werkt citrulline?

Suppletie van citrulline verhoogt de plasmawaarden van ornithine en arginine en verbetert daarmee het recyclingproces van ammonia en de synthese van stikstofoxide. Het stimuleert energie, verhoogt het immuunsysteem en ontgift ammoniak dat in het lichaam levende cellen beschadigt. Alle lichaamsbeweging zorgt tot productie van ammoniak. Het gebruik van citrulline is pas echt merkbaar na ongeveer 15 dagen, maar het zal meteen gaan werken aan het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam, bevorderen van energie en het stimuleren van het immuunsysteem. Het regelmatige gebruik (elke dag) van Xtreme Perfection zal zorgen voor het beste en gewenste effect.

Xtreme Perfection

Xtreme Perfection

€ 35,00Normale prijs€ 12,50Verkoopprijs

© 2019 XtremeGolfNutrition

info@xtremegolfnutrition.nl

Kvk-nummer 74027867

Btw-nummer NL002422859B39